Kwaliteit

Vakmensen

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Naast ons ervaren medewerkers, worden er ook leerlingen in ons bedrijf opgeleid. Voor onze medewerkers zijn er diverse mogelijkheden voor het volgen van extra cursussen en trainingen.

VCA gecertificeerd

Onze werknemers zijn VCA gecertificeerd. VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Met het VCA-certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Metaalunie

Stuiver is lid van Metaalunie. Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Metaalunie richt zich op bedrijven in de Metaal en Techniek, van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. Metaalunie is actief in uiteenlopende sectoren zoals elektronica, engineering, gereedschappen, gietwerk, handel en service, jacht- en scheepsbouw, landbouwmechanisatie, las- en constructiewerk, machine- en apparatenbouw, metaalwaren, meet- en regeltechniek, oppervlaktebehandeling, plaatbewerking, revisie en onderhoud, staalbouw en verspaning.

Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.

Wij hanteren de Metaalunievoorwaarden, zie Algemene Voorwaarden.

Erkend Opleidingsbedrijf

Het bedrijfsleven en het onderwijs hebben elkaar hard nodig. Door advies en ondersteuning van erkende leerbedrijven, de ontwikkeling van een competentiegerichte kwalificatiestructuur en de overlegstructuur op regionaal en landelijk niveau, brengt SBB beide partijen bij elkaar. Zo krijgen ondernemers, leerlingen met actuele kennis over de vloer en direct toegang tot kennisbanken. Terwijl onderwijsinstellingen de zekerheid hebben dat hun leerlingen zodanig opgeleid worden dat ze direct na school als vakmensen aan de slag kunnen.

Wilt u meer weten over de certificering Erkend Opleidingsbedrijf neem dan gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie op de www.s-bb.nl.

BHV

BHV betekent bedrijfshulpverlening. Een werkgever is verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Stuiver heeft meerdere bedrijfshulpverleners in dienst. De bedrijfshulpverleners zijn opgeleid zodat ze:

  • eerste hulp kunnen verlenen
  • brand kunnen bestrijden
  • kunnen reanimeren met een AED
  • collega's en bezoekers kunnen evacueren